2009. március 22., vasárnap

lappangó könyv
igazából nem is tudom, hogy miért csináltam még ezt a blogot nagyon régen. nem írtam bele. volt anno egy másik netes naplóm, mikor még kamasz voltam. mondjuk oda rendszeresen firkáltam, de az valamiért megszakadt. elszállt volna a kedvem vagy csak nem volt időm, fogalmam sem volt.


aztán valamelyik nap azt éreztem, hogy írnom kell. nagyon régen volt már ez, hogy késztetést éreztem bármilyen íráshoz is. vagyis, hogy nekem most azonnal le kell jegyeznem valamit, mert különben bekattanok. fogalmam sincs, hogy amiatt kezdek megint feljegyzéseket készíteni, mert fog valami történni. ugyanis akkor kezdem szorgosan ütni a billentyűket, ha valami nagyhorderejű változás előszelét érzem...de mi lesz ez? nagyon jó lenne a jövőbe látni.


kb. egy éve érzem, hogy meg kellene írni azt a könyvet, amit már vagy 2 éve fejben összeraktam. de azt még nem tudom, hogy mikor kezdjek hozzá. lehet, hogy simán csak hagyni kellene, hogy vigyen az ár szokás szerint és kiforrja majd magát. igazából az van ezzel a dologgal, hogy teljesen fiktívnek tűnik, mégis tele van saját élményekkel. kegyetlenül itt van bennem, hogy el kellene kezdeni, de tudom, hogy még pár napot kell vele várnom....

teljesen látom magam előtt a képet, pötyögöm a gombokat, alakul a sztori, áthúzom, kinyomtatom, összetépem, aztán újrahúzom egy-két oldalát. nagyon kritikus leszek vele, de elkezdem megírni! 1 éve ezzel sodródom, hogy igen - nem. majd megírom, ha végzek a sulival.

a fenét, nem számít, hogy milyen behatása lesz, lényeg, hogy kész legyen! nagyon akarom, már le akarom írni.

el is kezdem.még ma!!!!!és nem érdekel, hogy mi lesz, de lesz könyvem és sokan fogják olvasni!!!

Nincsenek megjegyzések: